phone0400800182 envelope info@etsipalveluita.com

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

PalveluitaINFO
Sinikalliontie 14
02630 Espoo 

Rekisteriasioista vastaavien yhteystiedot

Jouko Nurminen

email: jouko(at)etsipalveluita.com

Rekisterin nimi

EtsiPalveluita markkinointirekisteri

Mitä tietoja keräämme?

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia sinua koskevia tietoja:

Meille antamasi tiedot. Saatat antaa meille itseäsi koskevia tietoja rekisteröityessäsi verkkosivustollemme tai sovelluksiimmi tai viestiessäsi kanssamme puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median kautta tai jollain muulla tavalla. Näihin tietoihin lukeutuvat asiakastilin luonnin, palveluidemme käytön, palautteen antamisen, kyselyihin osallistumisen tai verkkosivustollamme olevaa ongelmaa koskevan ilmoituksen lähettämisen yhteydessä antamasi tiedot. Meille annettuihin tietoihin saattavat lukeutua esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Tietojesi säilytysaika riippuu niiden käyttötarkoituksista. Ollessasi asiakkaamme säilytämme tietoja vain niin pitkään kuin niitä tarvitaan kyseisiä tarkoitusperiä varten. Jos tilisi poistetaan joko sinun tai meidän toimesta, niin säilytämme tietojasi korkeintaan 1 vuotta poistamisen jälkeen (ellei laki velvoita meitä pidempään säilytysaikaan) mahdollisia oikeuskäsittelyjä, juridisia tarkistuksia tai viranomaisten tutkimuksia varten. Kaikki tieto säilytetään salattuna Euroopassa moderneja palvelimia (Rochen) hyödyntäen. Käymme seuraavassa läpi henkilötietojen (yritystietojen) käsittelyn perusperiaatteet.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään EtsiPalveluita viestintään sekä digitaaliseen B2B-suoramarkkinointiin – perustuen vastaanottajan vastuualueeseen yrityksessään.

Rekisterin tietokentät

Henkilön nimi (yritys)
Tehtävänimike (yritys)
Henkilön sähköpostiosoite (yritys)
Henkilön puhelinnumero (yritys)
Yrityksen nimi
Yrityksen yhteystiedot
 

Rekisterin tietolähteet

EtsiPalveluita asiakasrekisteri, Julkiset verkkosivut

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojaus

Rekisteri on talletettu salasanasuojattuun asiakkuudenhallintajärjestelmään (Rochen), johon on pääsy EtsiPalveluita valtuuttamilla henkilöillä EtsiPalveluita sisällä.

Evästeet

Käytämme sivuillamme evästeitä (”cookies”). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. 

Evästeiden käytön ensisijaisena tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa vierailijan käyttökokemusta sivustolla sekä analysoida ja parantaa sivuston toimivuutta ja sisältöä. Evästeiden avulla kerättyjä tietoja voidaan myös hyödyntää viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa.

Vierailijaa ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Evästeiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin liittää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin tietoihin, esimerkiksi käyttäjän täyttäessä lomakkeen sivustollamme. 

Evästeiden avulla kerätään seuraavanlaisia tietoja: 
- vierailijan IP-osoite 
- vierailun ajankohta 
- selatut sivut ja sivujen katseluajat 
- vierailijan selain

Sinun oikeutesi

Sivuillamme vierailevalla käyttäjällä on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen ja jo tallennettujen evästeiden poistamisen. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen. 

Sinulla on lain sallimissa puitteissa oikeus tarkastaa, mitä tietoja olemme sinusta keränneet. Sinulla on oikeus lain sallimissa puitteissa vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista. Jokaisessa lähettämässämme suorapostissa on linkki, josta vastaanottaja voi estää suorapostitukset jatkossa. Voit myös kieltää EtsiPalveluita käsittelemästä itseäsi koskevia tietoja EtsiPalveluita suoramarkkinointiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)etsipalveluita.com

Rasvakanavan puhdistus (nuohous)